Yoga is een persoonlijke weg naar bewustwording. Een oude en beproefde methodiek die haar oorsprong vindt in India, waarbij je leert je aandacht naar binnen te keren om in contact te komen met wie je ten diepste bent.

Zelf ben ik opgeleid aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Het is een Hatha yogaopleiding, met veel aandacht voor de adem. Binnen mijn lessen speelt de verbinding met de adem dan ook een grote rol. Je zult leren hoe adembeheersing en denkbeheersing onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De adem zal binnen de verschillende asana’s steeds belicht en ingesproken worden. Daarnaast besteed ik aandacht aan de verschillende chakra’s en hun invloed op ons levenspad.

Lesniveaus:

De Yoga lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Aanmelden via Studio Omnis (Yogibit)

Wanneer je interesse hebt in het volgen van deze training kun je jezelf aanmelden voor een wekelijkse les of opgegeven voor een proefles via de website van Studio Omnis. Studio Omnis is een dochteronderneming van Omnis Leusden en een samenwerkingsverband tussen Jolanda Bast van Puur Vitabalans en Tanja Steinmeijer van Live in Beweging.

Studio Omnis maakt gebruik van het rooster en boekingsprogramma ‘Yogibit’ waarmee jezelf je eigen lessenpakket kunt samenstellen en beheren. Dat kan via de PC/Laptop maar ook via een app op je smartphone/iPhone en/of iPad/tablet;

Hoe gebruik je de Yogibit-app?

Stap 1: Download de app
Klik via je telefoon “hier” om de app te downloaden voor Android (Google).
Klik via je telefoon “hier” om de app te downloaden voor iOS (Apple).
Stap 2: Inloggen
Open de app, zoek De YogaSchool (Studio Omnis) op en voer je inloggegevens in of meld je aan.
Deze stap hoef je maar éénmalig uit te voeren, hierna zul je ingelogd blijven.

Je wachtwoord voor de app kun je eventueel wijzigen of opnieuw via je opgegeven e-mailadres aanvragen via deze link. Alle inloggegevens kwijt? Mail dan naar [email protected]

Tijdens (school)vakanties en feestdagen is er soms een aangepast rooster, zie hiervoor het aktuele online lesrooster.

Lesrooster
Proefles
Inschrijven