Binnen de fysio-pilates maak ik gebruik van verschillende oefenvormen, waaronder vanuit de pilates, maar ook verschillende vormen van integraal bewegen (integrated movement). De trainingen zijn vooral bedoeld voor mensen met regelmatige of langdurige klachten van rug en/of bekken.

Binnen de training wordt er veel aandacht besteed aan herstel van de diepere bewegingsketens, waardoor de meer oppervlakkige spiergroepen in het dagelijks leven minder hard hoeven te werken. Hierdoor ontstaat meer soepelheid van de rug, een grotere stabiliteit van het bekken en een verbeterde mobiliteit van de heupgewrichten. De trainingen zijn kleinschalig opgezet en oefeningen worden steeds aangepast aan iemands mogelijkheden of niveau.

Lesniveaus:

De Pilates lessen hebben diverse instroomniveaus;
level 0 = beginners
level 1 = licht gevorderd
level 2 = half gevorderd
level 3 = gevorderd.

Aanmelden via Studio Omnis (Yogibit)

Wanneer je interesse hebt in het volgen van deze training kun je jezelf aanmelden voor een wekelijkse les of opgegeven voor een proefles via de website van Studio Omnis. Studio Omnis is een dochteronderneming van Omnis Leusden en een samenwerkingsverband tussen Jolanda Bast van Puur Vitabalans en Tanja Steinmeijer van Live in Beweging.

Studio Omnis maakt gebruik van het rooster en boekingsprogramma ‘Yogibit’ waarmee jezelf je eigen lessenpakket kunt samenstellen en beheren. Dat kan via de PC/Laptop maar ook via een app op je smartphone/iPhone en/of iPad/tablet;

Hoe gebruik je de Yogibit-app?

Stap 1: Download de app
Klik via je telefoon “hier” om de app te downloaden voor Android (Google).
Klik via je telefoon “hier” om de app te downloaden voor iOS (Apple).
Stap 2: Inloggen
Open de app, zoek De YogaSchool (Studio Omnis) op en voer je inloggegevens in of meld je aan.
Deze stap hoef je maar éénmalig uit te voeren, hierna zul je ingelogd blijven.

Je wachtwoord voor de app kun je eventueel wijzigen of opnieuw via je opgegeven e-mailadres aanvragen via deze link. Alle inloggegevens kwijt? Mail dan naar [email protected]

Tijdens (school)vakanties en feestdagen is er soms een aangepast rooster, zie hiervoor het aktuele online Studio Omnis lesrooster.

Lesrooster
Proefles
Inschrijven