In 2019 heb ik met geen enkele zorgverzekeraar een contract afgesloten. De vergoeding van uw fysiotherapiebehandeling hangt af van de aanvullende verzekering die u hebt afgesloten. Wanneer u heeft gekozen voor een restitutiepolis, dan wordt uw behandeling volledig vergoedt. Heeft u echter een naturapolis, dan is de vergoeding per verzekering verschillend. Daarvoor zult u in de polisvoorwaarden moeten kijken onder niet gecontracteerde therapeut.

Tarieven 2019

Fysiotherapie (30 min.) individueel €38,-
Fysio-pilates (60 min.) groepsles, zie hier.
Yoga (75 min.) groepsles, zie hier.

Niet nagekomen fysiotherapie afspraak

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Buiten werktijden kunt u hiervoor eventueel ook de voicemail inspreken. Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Verhindering van groepslessen

Groepslessen worden per blok van 10 tot 12 weken in rekening gebracht. Wanneer u verhinderd bent om in de afgesproken groepsles te komen, kunt u in overleg altijd op een ander tijdstip inhalen. Wanneer inhalen niet lukt, is er geen restitutie mogelijk. Wanneer u binnen de periode van een blok 3 weken of langer op vakantie gaat, wordt dit in mindering gebracht op de factuur.